Al uw elektrische installaties zijn in goede handen

Elektriciteitswerken Elieko - Wielsbeke - Particulieren

Omdat steeds meer industriële technologieën innoveren, en op de particuliere markt geïntroduceerd worden, wenst Elieko zijn kennis en ervaring op het vlak van elektrische installaties in Wielsbeke en omgeving tevens ten dienste te stellen van de particuliere markt om zo klanten te helpen de juiste keuzes te maken.

Lichtstudie

Naast concreet adviseren plaatsen wij naast elektrische installatie, domotica, toegangssystemen en databekabeling natuurlijk eveneens al uw verlichtingsarmaturen, en dit zowel voor binnen als buiten.
Om uw ideeën of plannen te toetsen aan de technische mogelijkheden kan bovendien - indien gewenst - een lichtstudie worden uitgevoerd. Wenst u enkel advies? Dan geeft Elieko u graag antwoord op eventuele vragen of luisteren wij naar uw specifieke wensen.

Contacteer ons vandaag

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden op het vlak van elektrische installaties en databekabeling? Aarzel dan niet Elektriciteitswerken Elieko te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat.