Videobewaking voor een veilige woning

Elektriciteitswerken Elieko - Wielsbeke - Videobewaking

Elektriciteitswerken Elieko is begaan met veiligheid en zorgt daarom ook voor de nodige videobewaking in Wielsbeke en omgeving voor uw woning, appartement of bedrijfsruimte. Met cameratoezicht kan dan ook in een vroeg stadium worden gereageerd op onveilige of ongewenste situaties, waarbij de feiten worden vastgelegd om later aan de politie te worden overhandigd. Een grote steun bij latere bewijslast.

Toegangscontrole

Personen effectief toegang geven om binnen te komen of net niet, daar dient de toegangscontrole voor. Zo krijgt de persoon in kwestie aan de hand van een badge al dan niet toegang en krijgt u een gedetailleerd overzicht wie wanneer binnenkomt. Verder kunt u ook kiezen aan wie u toegang geeft tot welke ruimte.

Wij komen bij u langs

Op aanvraag komt Elektriciteitswerken Elieko bij u langs om eerst alles rustig door te nemen om zo vervolgens een beeld te vormen van uw behoeften op het vlak van videobewaking of databekabeling. Op die manier kunnen wij u een zo correct mogelijke offerte aanbieden. Het volstaat ons even te contacteren.